Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φώντας Μπαραλιάκος - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ.Το Λιτόχωρο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου 2012, ο υποψήφιος βουλευτής της litochoro.jpgΝέας Δημοκρατίας  Ξενοφών Μπαραλιάκος, με σκοπό μια πρώτη επαφή με τους πολίτες της νότιας Πιερίας.
Η υποδοχή ήταν θερμή καθώς ο υποψήφιος βουλευτής κατηφόρισε από τα στενά της κεντρικής αγοράς προς την πλατεία. Οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί μοιράστηκαν
μαζί του τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί  στο δήμο αλλά και στη χώρα. Ταυτόχρονα όμως υπήρχε έντονο το αίσθημα της αισιοδοξίας πως τα νέα πρόσωπα μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα πραγματικότητα  προς το καλύτερο.
Η επίσκεψη στο Λιτόχωρο ξεκίνησε από το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιτοχώρου της Νέας Δημοκρατίας οπού συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε..
Ακολούθησε επίσκεψη στο Δίον, την ιερή πόλη των αρχαίων Μακεδόνων, κατά την οποία ο Ξενοφών Μπαραλιάκος  συνάντησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και απλούς πολίτες με τους οποίους συζήτησε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου